Reiki Touch

Wat is tantra?

Tantra is al een eeuwenoude levenswijze die als basis onder andere respect hoog in het vaandel heeft.

Het woord Tantra is afkomstig uit het Sanskriet en afgeleid van tan wat 'expansie en expressie' betekent. Tantra versterkt de zelfbeheersing en het beheersen van onze eigen energie, waardoor je letterlijk krachtiger, liefdevoller gaat voelen.

En wanneer wij beter in onze energie zitten, dragen wij dit ook uit naar anderen. Kortom hoe beter onze levensenergie is, hoe beter we ons voelen en hoe liefdevoller en krachtiger we worden.

Tantra een zeer intensieve & spirituele levenswijze die met name het respect voor elkaar hoog in het vaandel heeft staan.

De massage

In de Tantra leer, leren wij, op een mooie en respectvolle manier liefde en aandacht aan elkaar te geven. Door het sensuele karakter van deze massage wordt deze vaak verward met erotische massages. Echter deze massage is niet seksueel of erotisch bedoelt ondanks dat je naakt bent en dat dit deze gevoelens kan oproepen!

Ik gebruik de energie die hierbij opgewekt wordt en vrijkomt om deze naar de 7 hoofdchakra’s te leiden. Deze energie opent en activeert je chakra’s waardoor je sterker wordt en beter met de problemen van alle dag om kunt gaan.

Een extra dimensie krijgt de Tantra massage indien er tijdens de massage een combinatie gemaakt wordt met Reiki en edelstenen!