Reiki Touch

Wat is Quantum Touch

Quantum Touch werkt met vibraties en is heel goed te combineren met Reiki en andere behandelingen en massages. Lees snel verder voor meer informatie.

Quantum Touch is een welkome en heilzame aanvulling op Reiki of andersom. Quantum Touch werkt door een afstemming van trillingen tussen de gever en de ontvanger. Dit doet de gever door middel van ademhalingstechnieken en intenties. Je bent zelf de belangrijkste schakel want in feite genees je jezelf, wij bieden je alleen de mogelijkheid tot genezing aan. Wij zijn Ank en Ron. Indien je voorkeur voor één van ons hebt laat het dan even weten.

Jij als ontvanger wijst ons de juiste plek aan waar de pijn zich op dat moment bevindt. De mogelijkheid bestaat dat tijdens de behandeling de pijn zich verplaatst. Wij vragen je dan ook steeds of de pijn zich heeft verplaatst. Zo ja, dan volgen we je aanwijzingen. Soms voel je de pijn via je benen en je voeten wegtrekken. Meestal en teken dat de pijn daadwerkelijk uit je lichaam verdwenen is, misschien wel voor goed.

Quantum Touch laat zich goed combineren met o.a. Reiki, edelstenen en kleuren.

Klachten en/of ongemakken die wij onlangs hebben kunnen verlichten en zelfs hebben verholpen. 

  • pijn in het algemeen
  • rugpijn
  • hoofdpijn (alles soorten en oorzaken)
  • gewrichtspijnen, Ischias
  • pijn en andere klachten door stress en spanningen
  • pijn door een verkeerde houding
  • tintelingen in ledematen

Wij mogen je geen genezing toezeggen en dat doen wij ook nooit. Wat we wel gemerkt hebben is een ontspannen resultaat na de behandeling, veelal is de pijn verdwenen of vermindert (kan terugkomen), je beweegt soepeler. Kortom, soms mogen er wondertjes gebeuren en zijn wij blij om je die te mogen geven.

Duur van deze Reiki-Touch behandeling

De duur van een behandeling varieert van 15 minuten tot ongeveer een uur. Vooraf kunnen we dit niet exacter aangeven omdat we het helingsproces in je lichaam niet van te voren kunnen vaststellen. Soms is één behandeling voldoende maar ook drie en meer behandelingen komen voor.