Reiki Touch

Reiki Touch massages

Gewoon erg fijn om te beleven en een prachtige geste om cadeau te doen! 

Zoals je wellicht al weet is het masseren van het lichaam al letterlijk zo oud als de weg naar Rome. Sterker nog het is nog veel ouder. In de vroege geschiedenis waren er al vele volkeren die van de massage toen al genoten.

Massage is er in vele soorten. Zo kun je door de fysiotherapeut gemasseerd worden, veelal ben je dan al doorverwezen door de huisarts omdat je een letsel aan de spieren of aan de beenderen hebt.

Je kunt echter ook voor de ontspanning kiezen. In Indonesië en veel andere Aziatische landen was/is het heel normaal om elkaar te masseren. In dit roerige West Europa zijn vooral de Scandinavische landen bekend om het lichaam van tijd tot tijd te verwennen. 

Ook bij Reiki-Touch kunnen wij je verschillende massages aanbieden. Tantra- joya- en kristalmassages worden gegeven door Ron en Hot-Stone en intuïtieve ontspanningsmassage kunnen door Ank & Ron worden gegeven. Als je voorkeur hebt laat het dan even weten.

Eén ding is zeker! Welke massage je ook kiest, je gaat met een voldaan gevoel weer naar huis! Bovendien kunnen wij je massage verrijken met extra energie vanuit Reiki of edelstenen. Wilt je meer informatie schroom dan niet om contact op te nemen. Je kunt er van op aan dat wij al je vragen discreet en respectvol zullen behandelen.