Reiki Touch

Je aura.. een serieuze zaak!

Een aura is een natuurlijk energieveld dat zich in lagen om het lichaam vormt. Elk levend wezen heeft een dergelijk omhulsel, dus bijvoorbeeld ook dieren en planten. Je beschikt dus over meerdere lichamen, het fysieke en het fijnstoffelijke lichaam, dat we vanaf nu gemakshalve aura noemen.

Je aura bestaat uit 7 lagen, elke laag is verbonden met één van je chakra's. Je chakra's stralen hun energie naar je aura uit, inclusief al je emoties, kwalen en kwaliteiten, kortweg alles wat je in je hebt. Je aura is doorgaans niet te zien. Helderzienden zien hier meerdere lagen met vele, soms alle kleuren van de regenboog. Bij het maken van een aurafoto is een meer verstrooid veld te zien.

De buitenste laag kan zich op 1,50 meter van het lichaam bevinden. De binnenste laag is het belangrijkste. Deze bevindt zich ongeveer 2 - 10 cm van het lichaam en bij kleinere lichaamsdelen (vingers, handen) nog nauwer zo'n 1/2 tot 3 cm. Het sluit zich in totaal eivormig rond het lichaam en het hoort gesloten te zijn.

Een kwaal of ziekte komt eerst in je aura terecht, als deze zich kan hechten in je aura hecht het zich ook aan je fysieke lichaam en begint zich daar te ontwikkelen. Wanneer er klachten zijn, stemmen zijn te horen, ongewone vermoeidheid na bezoek, etc. dan mag je rekening houden met 'gaten' in de eigen aura. Deze kunnen met Reiki en kristallen worden behandeld / gedicht. De aura kan met de eigen gedachten worden beïnvloed, zo kan men zich bij een duidelijke eigen wil en juist sturen van de gedachten de aura ook sluiten. (cirkel om je heen trekken).

Mensen die ziek zijn hebben een kleiner auraveld dan gezonde mensen en mensen met stress hebben vaak 'haken' in hun aura. Bovendien kunnen er verdikkingen in je aura optreden die veelal een (emotionele) blokkade in je fysieke lichaam aanduiden.

Op beide andere pagina's tref je informatie aan over de kleuren en de verschillende lagen van je aura.

Heb je vragen? Schroom niet en stuur ons een bericht.